Казус за уеб сайт

Модератор: Martin

Re: Казус за уеб сайт

Мнениеот ultrashock » 16 Авг 2018, 16:47

Виж си последните 5 мнения и си помисли дали някой ще ти отговори положително:
1.jpg
Аватар
ultrashock
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 627
Регистриран на: 07 Окт 2016, 10:34
Местоположение: София

Re: Казус за уеб сайт

Мнениеот Dejmos » 20 Авг 2018, 10:20

За една година само 5 публикации, всичките пряко или косвено свързани с реклама. Пляснати както падне в бирени теми...
Викторе, направо разчисти след него, ако имаш време.
Бири - 28, плюс 5 пъти Apple Cider с купен ябълков сок
Малц/зърно - 120 кг.
Последна бира - "Двамата болни", светъл ейл
Последна друга напитка - медовина, брага, каберн-ейл
Dejmos
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 719
Регистриран на: 26 Юли 2015, 11:13

Re: Казус за уеб сайт

Мнениеот ВескоВарна » 05 Окт 2018, 07:23

Не така, колеги, на новите трябва да се помага!
Значи, г-н Супермен, домейна може да е стар, но добре дезинфекциран. За разлика от него малца трябва да е прясносмлян. Слагаш го в домейна, добавяш гореща вода и правиш паузи на 65С, 72С и накрая 78С. Отдолу трябва да имаш сателитна мрежа или надупкана ламарина(от сателит). Някой ползват и тръби с прорези. После правиш линк билдинг със сървАра, тук му викаме Казан!!! И вариш...
Като стигнеш до там, пиши за следващи инструкции.
Успех!
Малката ракия вечер е прелюдия към голямата студена Бира сутрин.
Аватар
ВескоВарна
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 185
Регистриран на: 12 Мар 2016, 17:05

Re: Казус за уеб сайт

Мнениеот ultrashock » 05 Окт 2018, 08:10

ВескоВарна написа:Не така, колеги, на новите трябва да се помага!
Значи, г-н Супермен, домейна може да е стар, но добре дезинфекциран. За разлика от него малца трябва да е прясносмлян. Слагаш го в домейна, добавяш гореща вода и правиш паузи на 65С, 72С и накрая 78С. Отдолу трябва да имаш сателитна мрежа или надупкана ламарина(от сателит). Някой ползват и тръби с прорези. После правиш линк билдинг със сървАра, тук му викаме Казан!!! И вариш...
Като стигнеш до там, пиши за следващи инструкции.
Успех!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
ultrashock
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 627
Регистриран на: 07 Окт 2016, 10:34
Местоположение: София


Назад към Лагерни бири

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron