Аз имам и по-големи,не само компактни!
Всичко е въпрос на търсене.Този,който се вижда е словенски,с охлаждане с вода (сандъка под колонката).Удобен в,че освен че е компактен,бирата изминава минимално разстояние до канелката.До този обаче се вижда един друг ,пак с двойна колона,чийто охладител е в сандъка под нея и е колкото една средна тонколона.Той използва гел за охлаждане (не вода).
Аз използвам тези проточни охладители защото,бирата в кегове ги съхранявам в голяма хладилна камера (walk in chiller),в която температурата е от 0 до 5*С.
Домашната бира е непастьоризирана и ако се съхранява в кег ,при температура над 10*С,започват процеси,които не водят към добро.
Затова, препоръчвам,домашни пивовари,които започват да пълнят в кегове,независимо какви (30,50л,петейнъри,корнелиус),да се ориентират към кегератори,т.е. хладилник в който се съхраняват кеговете (виждал съм изпълнения със 10 бр.корнелиуси по 20 л),и канелката за точене излиза директно от него.