В разговор с председателя на УС на АДПБ - Темелко Пампов относно международните състезания и конкурси, стигнахме до сайта на унгарската асоциация и съответно до възможността да участваме и ние от България , тъй като конкурсът е открит.
Ето линк от техния сайт :
http://www.elsosor.hu/iii-hazisorfozok-versenye/
Нещо към 15.март тая година май пише.
Ако има хора знаещи унгарски ще е добре да се порови по техния форум и да се разбере туй онуй.
Та викам да решим - ще участваме ли и кой с какво и как.
Тъй като най-вероятно участието се плаща - можем да обсъдим и варианта нашата асоциация да плати по едно участие (един вид бира) на член на асоциацията. А за който иска с повече от една бира да участва или не е член на АДПБ - да си доплаща сам.
Мисля че таксата не е събаряща - 5 евро на участие (на един образец бира).
Виждат се и категориите в които може да се участва.
Мислете и решавайте.
Аз лично ще направя всичко възможно да участвам, тъй като всяко мнение на компетентно жури, независимо от класирането е много важно за изчистване на допуснати грешки, за сравняване на нивото си и т.н.
Дали ще успеем и тази година да направим наш български конкурс и дали ще е с участие на сертифицирани съдии - божа работа, но ето че има и международни такива.
И напомням на всички членове на АДПБ - 2014-та година започна, до март трябва да съберем членския внос, за да се преброим и да видим с какво разполагаме като бюджет за годината.
Предпочитам плащането да е по сметката на асоциацията.
Който желае, да ми пусне едно ЛС да му я дам, ако я няма.