Аз съм на петнайсетина квадрата по-малко, е, двама сме, ама имам един билюк хобита и целия ми коридор е дърводелска работилница
Приятелката ми посрещна идеята за правене на бира изключително "ентусиазирано" с думите - "тука вече за мен даже не остана място"
В момента освен тубичката с бира, в кухньотерасата ферментират и една тубичка с вино от къпини и една малка тубичка с ябълков сок от магазина. Та в тоя ред на мисли 20-30 литрови съдове са изключени, още повече, че аз пия бира само докато ям и то по 250-300 мл и ако сваря такова количество не само, че няма да има място в хладилника да го държа, ами ще има и да го пия до коледа и ще ми омръзне едно и също
Още повече, че не всеки ден ми се пие бира
Затова виждам смисъл в такива малки до 5 литрови варки, защото хем ще мога да ги изпивам преди да ми омръзне, хем може да се мине без серпентини (тенджерата с 3 литра мъст в нея се охлажда много бързо в един леген с течаща студена вода), без газови котлони, без лаутъртюни и т.н. Всичко да може да се ползва и за нормалните кухненски цели.