Това е моят "сетъп" :
Бачка перфектно, даже и без помпата, само че тогава разликата в темп. под лъжливото дъно и над него е значителна и достига 7-8 гр.
С помпата и рециклиренто на течността разликата в темп. не е повече от 2-3 градуса и зависи от силата на греенето с газа.
След края на озахаряването махам помпата, махам и бъркалката и започвам източването и след това промиването.
Няма никакви проблеми стига да не се извади някой маркуч на помпата и всичко да изтече на земята
Не виждам защо трябва да се мъчи човек да имитира Браумайстера, след като това е по-дуракоустойчиво от него и пак озахарява добре.
С 5см. минерлна вата като изолация на казана темп. пада с 1 градус след 20-30 мин. и ми се налага да дозагрея само веднъж за цялата пауза от 45 мин.
После само качвам до 72 и после до 76 и това е.
Бутилка газ сега е 18лв. и е по-изгодно отколкото на ток.