Джолана и неговите разновидности...
Публикувано на: 03 Ное 2017, 00:07
Зима настана ....
Няма да се отдаваме на бунтовнически песни, а на кулинария.
Правил съм джолани всякакви. Е почти.
Наредих ги малко ми съдчето, че в гърнето.
Само да кажа.
Не съм шеф(готвач) самоук съм.
Не претендирам, че знам и мога!
Старая се да е вкусно.
Тук като изватеняк и водещ кулинарно предаване.
В кулинарен раздел във форум...
От доста време търсих джолан с кожа. Отвориха магазинчето и... Творих
3 бр джолан х 700 гр.
Мислех да го правя натурален.
Обичам натюрела и простите неща.
Добавих малко екстри.. подправки..
Незнам какво ще стане!
Лук 3 дори 4 вида. Бял червен жълт и зелен.
Морков, яки черита
Подправки: сол, чер пипер, кимион, няколко зърна бахар.
100 мл бира.
За обвивка
Гюзум/джоджен, леощян/девисил, целина листа.
Утре по вече!
Няма да се отдаваме на бунтовнически песни, а на кулинария.
Правил съм джолани всякакви. Е почти.
Наредих ги малко ми съдчето, че в гърнето.
Само да кажа.
Не съм шеф(готвач) самоук съм.
Не претендирам, че знам и мога!
Старая се да е вкусно.
Тук като изватеняк и водещ кулинарно предаване.
В кулинарен раздел във форум...
От доста време търсих джолан с кожа. Отвориха магазинчето и... Творих
3 бр джолан х 700 гр.
Мислех да го правя натурален.
Обичам натюрела и простите неща.
Добавих малко екстри.. подправки..
Незнам какво ще стане!
Лук 3 дори 4 вида. Бял червен жълт и зелен.
Морков, яки черита
Подправки: сол, чер пипер, кимион, няколко зърна бахар.
100 мл бира.
За обвивка
Гюзум/джоджен, леощян/девисил, целина листа.
Утре по вече!