Страница 1 от 1

Свински уши на тиган... Който не пие бира ще

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2017, 20:22
от mirix
В чуденето си какъв деликатес да направя, един приятел ми каза, аз знам.
Беше ми подготвил свински уши. Естествено бяха лъщарки - химическо чистени.
Запърлих ги малко и за 20 мин в тенджерата под налягане в подсолена вода.
След това със 6 скилидки чесън счукани с ножа право в тигана. Нарязани на ивици от тънката към дебелата част.слага се малко соев сос. След като намалее пак се долива. Цялото количество е около 50 мл. Доивам малко бяло вино. Пека/пържа докато се сгъсти.слагам и 1/4 лайм. Изцеждам му соса и на 3 парчета го пускам в тигана.
Подправям с чер пипер и изцеждам още 1/4 лайм.
IMG_20171028_200147.jpg

Е те това е крайния резултат.