Дребен рогат добитък.
Публикувано на: 14 Май 2017, 23:20
Днес се наложи принудително да си изколя добитъка, че взе да го мори жегата и ми спряха еврофондовете.
Та на кратко около30 умрели добитъка, другите след старателно измиване в тенджерата с вряла вода. Трудоемко е вярно 3 води се смеят миене... вадене.
В крайна сметка 4 пакета за фризера.
Около 20 за супа и малко заделени черупки зя по боргундски.
Това е то 120 бр. Нищо работа, но.
Вариантите за приготвяне основно са няколко.
1. Панирани. Вкусно.
2. По боргундски. Вкусно,но играчка мият се варят се черупки... пълнят се.
3. По Мировски. В тигана малко масло със зехтин. Слагат се гадовете. Сол, чер пипер, бъркат се докато по дъното на тигана се получи лек загар. След това се деглазира с малко бира и се бърка още малко. Воала!
Та на кратко около30 умрели добитъка, другите след старателно измиване в тенджерата с вряла вода. Трудоемко е вярно 3 води се смеят миене... вадене.
В крайна сметка 4 пакета за фризера.
Около 20 за супа и малко заделени черупки зя по боргундски.
Това е то 120 бр. Нищо работа, но.
Вариантите за приготвяне основно са няколко.
1. Панирани. Вкусно.
2. По боргундски. Вкусно,но играчка мият се варят се черупки... пълнят се.
3. По Мировски. В тигана малко масло със зехтин. Слагат се гадовете. Сол, чер пипер, бъркат се докато по дъното на тигана се получи лек загар. След това се деглазира с малко бира и се бърка още малко. Воала!