Пилешка пържола от бут
Публикувано на: 23 Апр 2017, 21:01
Жената купи 2 бутчета лидълски. 1 остана артък, че рекох да се занимая. Обезкостих го с разрез от вътрешната страна. Съжелявам че не снимах ма е мацаница. Другия път обещавам.
Маринатата ми иде в движение, но стана чудно.
Сол- ползвам морска фино смляна уж, но си е едричка.
Поръсва се от двете страни.
Кимион и чер пипер по много малко щипчица.
Чесън на прах. Поръсва се изцяло страната без кожа.
Заливам със соев сос и малко лимнов сок. Поливам със зехтин и размачвам всичко. Обилно с червен пипер и добавям малко бяло винце.
Отлежава 2 часа в хладилника и на скарата.
Маринатата ми иде в движение, но стана чудно.
Сол- ползвам морска фино смляна уж, но си е едричка.
Поръсва се от двете страни.
Кимион и чер пипер по много малко щипчица.
Чесън на прах. Поръсва се изцяло страната без кожа.
Заливам със соев сос и малко лимнов сок. Поливам със зехтин и размачвам всичко. Обилно с червен пипер и добавям малко бяло винце.
Отлежава 2 часа в хладилника и на скарата.