Модератор: mirix
mirix написа:телешкия ти си е направо луканка.
Foreigner написа:Докторе, телешкият ти суджук изглежда много по моя вкус. Дай рецептата, че човекът, който ми носи мляко, другата седмица ще коли 400-килограмово теле "Херефорд" и ще действам. Иначе тази година, като изключа суджуци и други произведения в черва, заложих основно на сушени свински бонфилета и контрафилета. Рецептите са на Бати Мити (хвала на Миро)
http://batimiti.blogspot.com/search?q=%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B5
Каквото и да си говорим, стават перфектни, а срокът - между 6 и 10-12 дни е идеален. Демек - залагаш по 2 от двете през седмица, грубо, а имаш цяла зима. Да не говорим колко може да се експериментира с подправките... А и с осоляването - днес в рецептата за осоляване вместо половин литър вода сложих 450 милилитра и добавих 60-70 мл "Джеймисън". Ще пиша какво се е получило.
Назад към Мезе за бира, вино, ракия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта