Дребен рогат добитък.

Всичко за мезетата - Мръвки, салати, готварски рецепти ...

Модератор: mirix

Дребен рогат добитък.

Мнениеот mirix » 14 Май 2017, 23:20

Днес се наложи принудително да си изколя добитъка, че взе да го мори жегата и ми спряха еврофондовете.
Та на кратко около30 умрели добитъка, другите след старателно измиване в тенджерата с вряла вода. Трудоемко е вярно 3 води се смеят миене... вадене.
В крайна сметка 4 пакета за фризера.
Около 20 за супа и малко заделени черупки зя по боргундски.
IMG_20170514_230806.jpg

IMG_20170514_230325.jpg

Това е то 120 бр. Нищо работа, но.
Вариантите за приготвяне основно са няколко.
1. Панирани. Вкусно.
2. По боргундски. Вкусно,но играчка мият се варят се черупки... пълнят се.
3. По Мировски. В тигана малко масло със зехтин. Слагат се гадовете. Сол, чер пипер, бъркат се докато по дъното на тигана се получи лек загар. След това се деглазира с малко бира и се бърка още малко. Воала!
IMG_20170510_215659.jpg
Tуй е бира, тя не е гадна!
Тати има една болест, която го кара да пие бира.
Аватар
mirix
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 916
Регистриран на: 12 Окт 2012, 10:10
Местоположение: Горна Оряховица

Назад към Мезе за бира, вино, ракия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта

cron