Дискусии относно технологичните процеси - смилане на малца, озахаряване, прецеждане, варене с хмел, охлаждане, аериране до заквасване с дрожди
-
-
Мелене на малца и мелачки
Модератор: Martin
- 4 Теми
- 70 Мнения
-
Последно мнение от S.Dosev
24 Сеп 2018, 11:11
-
-
Озахаряване
Дискусия за методи, съдове, проблеми при озахаряването на кашата.
Модератор: Martin
- 17 Теми
- 176 Мнения
-
Последно мнение от mnankov
17 Сеп 2021, 12:15
-
-
Прецеждане и промиване
Дискусия относно методи и приспособления за по-добро и по-бързо прецеждане и промиване на малцовите трици.
Модератор: Martin
- 5 Теми
- 96 Мнения
-
Последно мнение от petiomalchev
23 Май 2018, 09:28
-
-
Варене на бирената мъст с хмел
Модератор: Martin
- 11 Теми
- 138 Мнения
-
Последно мнение от laren
25 Яну 2022, 10:27
-
-
Охлаждане и финално прецеждане
Кой с какво охлажда - чилъри, ледени бутилки, водна баня, проточно охлаждане, топлообменници и др.
Модератор: Martin
- 10 Теми
- 143 Мнения
-
Последно мнение от GunGod
07 Окт 2020, 11:02
-
-
Аериране на пивната мъст преди ферментацията
Модератор: Martin
- 2 Теми
- 21 Мнения
-
Последно мнение от ultrashock
21 Сеп 2018, 13:40
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта